mandag 29. april 2013

Portrett

Selve motivet på dette bildet er en ungdomsjente. Hun står på venstre side av bildet, og ser vekk fra fotografen. Hun har på seg en t-skjorte og et skjørt. Jenta er godt lyst opp, og hun har en hvit bakgrunn.  Hun har et ettertenksomt blikk i ansiktet når han ser forbi fotografen.Hovedmotivet er jenta på bildet. Hun er godt lyst opp, pga den hvite bakgrunnen. Hun ser veldig tankefull ut, på samme tid som hun slapper av. Jenta står midt i bildet, og ser litt til sides for fotografen. Hun har på seg en blå denimskjorte, med oppbrettede armer.
Her har jeg valgt å ha to personer på bildet. Jeg har valgt å ha den ene personen litt lenger fremme enn den andre, i tillegg til at den fremderste jenta ser mye gladere ut enn hun bak. Bildet er svært lyst, så jeg har redigert det litt mørkere, for at personene på bildet skal bli mer markert og at det blir mer kontraster.På dette bildet har jeg gjort slik at fargene er mørke og kjedelige, for å skape en trist stemning. Personen på bildet ser trist ut, og du kan gjøre deg mange tanker om hvorfor han er så trist. Han sitter nesten midt i bildet, og ser ned i bakken. Det er ikke så mye kontraster i dette bildet, men den største kontrasten er  den røde døren, som også blir et viktig motiv i bildet.Hovedmotivet i dette bildet er de to jentene midt i bildet. De holder rundt hverandre, og de ser glade ut. Dette bildet skaper god stemning.Hovedmotiv: jenta på bildet. Hun står midt i bildet, og hun vender blikket til høyre for fotografen. Hun skikker opp i taket, og det får fram at hun er tankefull. Formen på kroppen hennes, bevegelsene hun lager med armene skaper stemning i bildet. Jeg synes det er kult at dette bildet er veldig enkelt i tillegg til at det er spesielt. De eneste fargene som er brukt i bildet er svart og hvit, og det gjør det med en gang til et veldig simpelt bilde.
Dette bildet er det originale bildet. Her har jeg ikke redigert noen ting.


på dette bildet har jeg brukt overdrevent mye av "liquify" tool'en på photoshop. Jeg har gjort kroppen min smalere og puppene større, for å få fram hvordan nåtidens kvinner skal se ut. Jeg har også forstørret øyenene og tennene, og gjort nesen min mye mindre. Dette er ikke pent i det hele tatt. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar